Humberto gemist? Meteoroloog Amara Onwuka over de storm in Leersum

Humberto gemist? Meteoroloog Amara Onwuka over de storm in Leersum

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Humberto van maandag 21 juni. Je kunt ook de hele uitzending van Humberto van 21 juni terugkijken bij Gids.tv.

<em>Humberto</em> gemist? Meteoroloog Amara Onwuka over de storm in Leersum Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Humberto van maandag 21 juni. Je kunt ook de hele uitzending van Humberto van 21 juni terugkijken bij Gids.tv. Meteoroloog Amara Onwuka was afgelopen weekend in Leersum. Daar, en op andere plekken in Nederland, ging het flink te keer. Onwuka vertelt erover bij Humberto. Kunnen we meer noodweer verwachten de komende tijd of is het voorlopig klaar? Bekijk het fragment uit Humberto hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Humberto terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Humberto gemist? Meteoroloog Amara Onwuka over de storm in Leersum

Meteoroloog Amara Onwuka was afgelopen weekend in Leersum. Daar, en op andere plekken in Nederland, ging het flink te keer. Onwuka vertelt erover bij Humberto. Kunnen we meer noodweer verwachten de komende tijd of is het voorlopig klaar?

Bekijk het fragment uit Humberto hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Humberto terugkijken bij Gids.tv.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Humberto gemist? Meteoroloog Amara Onwuka over de storm in Leersum of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier