Hilarisch: Edwin Evers imiteert Frank de Boer bij Humberto

Hilarisch: Edwin Evers imiteert Frank de Boer bij Humberto

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Humberto van maandag 21 juni. Je kunt ook de hele uitzending van Humberto van 21 juni terugkijken bij Gids.tv.

Edwin Evers imiteert al jaren mensen, en één van zijn favorieten is de imitatie van Frank de Boer. Vanwege het EK voetbal is hij extra druk met dit typetje.

Hilarisch: Edwin Evers imiteert Frank de Boer bij <em>Humberto</em> Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Humberto van maandag 21 juni. Je kunt ook de hele uitzending van Humberto van 21 juni terugkijken bij Gids.tv. Edwin Evers imiteert al jaren mensen, en één van zijn favorieten is de imitatie van Frank de Boer. Vanwege het EK voetbal is hij extra druk met dit typetje. RadioJarenlang maakte Edwin Evers natuurlijk een ochtendshow bij Radio 538. Daar kwamen regelmatig typetjes voorbij. Zo ook Frank (en Ronald) de Boer. Vanwege het EK wordt hem vaak gevraagd of hij nog eens in de huid wil kruipen van de gebroeders de Boer. En dat doet Evers graag, zo zie je in bovenstaande video van Humberto. Bekijk het fragment uit Humberto hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Humberto terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Hilarisch: Edwin Evers imiteert Frank de Boer bij Humberto

Radio
Jarenlang maakte Edwin Evers natuurlijk een ochtendshow bij Radio 538. Daar kwamen regelmatig typetjes voorbij. Zo ook Frank (en Ronald) de Boer. Vanwege het EK wordt hem vaak gevraagd of hij nog eens in de huid wil kruipen van de gebroeders de Boer. En dat doet Evers graag, zo zie je in bovenstaande video van Humberto.

Bekijk het fragment uit Humberto hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Humberto terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Hilarisch: Edwin Evers imiteert Frank de Boer bij Humberto of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV