Radar Checkt aflevering 1 gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Radar Checkt aflevering 1 gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Radar Checkt aflevering 1 gemist? Bekijk hier de hele uitzending Presentator Fons Hendriks rijdt deze zomer met zijn camper door het land om problemen van consumenten op te lossen. Hij confronteert bedrijven en instanties en vertrekt niet voordat er een oplossing is. Radar Checkt! is vanaf vanavond 22 juni bijna dagelijks om 19:40 uur te zien op NPO 1. VoorraadIn acht landen gaat Fons, vanaf de camping, als rijdende redacteur in zijn camper op pad. Hij confronteert onder andere een 'dropshipper' een online verkoper die zelf geen voorraad heeft, met zijn discutabele werkwijze. Want waarom komen de afgebeelde artikelen uit zijn advertentie niet overeen met het artikel dat mensen thuis ontvangen? MoedermelkOok brengt Radar Checkt! de handel in moedermelk onder de aandacht. Het is illegaal en ook nog eens gevaarlijk. Fons doet zich voor als een koper en spreekt met verkopers af. Na een werkdag keert Fons terug naar de camping en bespreekt hij de onderwerpen die hij behandelt met de andere vakantiegangers. De Vooravond gemist? ''Waarom is onderzoeksjournalistiek geen peiler voor NPO?'' Bekijk deze video »
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de uitzending hier op NPO.
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste maand gratis. Klik hier.

Presentator Fons Hendriks rijdt deze zomer met zijn camper door het land om problemen van consumenten op te lossen. Hij confronteert bedrijven en instanties en vertrekt niet voordat er een oplossing is. Radar Checkt! is vanaf vanavond 22 juni bijna dagelijks om 19:40 uur te zien op NPO 1.

Voorraad
In acht landen gaat Fons, vanaf de camping, als rijdende redacteur in zijn camper op pad. Hij confronteert onder andere een 'dropshipper' een online verkoper die zelf geen voorraad heeft, met zijn discutabele werkwijze. Want waarom komen de afgebeelde artikelen uit zijn advertentie niet overeen met het artikel dat mensen thuis ontvangen?

Moedermelk
Ook brengt Radar Checkt! de handel in moedermelk onder de aandacht. Het is illegaal en ook nog eens gevaarlijk. Fons doet zich voor als een koper en spreekt met verkopers af. Na een werkdag keert Fons terug naar de camping en bespreekt hij de onderwerpen die hij behandelt met de andere vakantiegangers.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Radar Checkt aflevering 1 gemist? Bekijk hier de hele uitzending of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier