NOS EK Voetbal Tsjechië - Engeland eerste helft gemist? Bekijk hier de hele uitzending

NOS EK Voetbal Tsjechië - Engeland eerste helft gemist? Bekijk hier de hele uitzending

NOS EK Voetbal Tsjechië - Engeland eerste helft gemist? Bekijk hier de hele uitzending Voorbeschouwing en om 21:00 uur live verslag van Tsjechië - Engeland vanuit het Wembley Stadion in Londen. Groep DDe ontknoping in Groep D vanavond is een spannende. Tsjechië en Engeland staan na twee duels op vier punten en spelen om de groepswinst. Kroatië-SchotlandTegelijkertijd is op NPO 3 de wedstrijd Kroatië - Schotland te zien. Zij staan op 1 punt, maar kunnen met een overwinning nog tweede of derde worden en daarmee toch doorgaan naar de achtste finales. Bekijk ook het complete speelschema van het EK 2021 of bekijk het beste van het EK voetbal. De Oranjezomer geeft Frank de Boer een rapportcijfer voor de poulewedstrijden: "Een zes" Bekijk deze video » Johan Derksen in De Oranjezomer: "Een belediging dat Promes een oranjeshirt draagt" Bekijk deze video » De Oranjezomer gemist? Bas Nijhuis genoot van vrouwelijke streaker: "Niet fluiten!" Bekijk deze video »
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de uitzending hier op NPO.
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste maand gratis. Klik hier.

Voorbeschouwing en om 21:00 uur live verslag van Tsjechië - Engeland vanuit het Wembley Stadion in Londen.

Groep D
De ontknoping in Groep D vanavond is een spannende. Tsjechië en Engeland staan na twee duels op vier punten en spelen om de groepswinst.

Kroatië-Schotland
Tegelijkertijd is op NPO 3 de wedstrijd Kroatië - Schotland te zien. Zij staan op 1 punt, maar kunnen met een overwinning nog tweede of derde worden en daarmee toch doorgaan naar de achtste finales.

Bekijk ook het complete speelschema van het EK 2021 of bekijk het beste van het EK voetbal.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op NOS EK Voetbal Tsjechië - Engeland eerste helft gemist? Bekijk hier de hele uitzending of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier