Docu Leve de vrouw van de SRV gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Docu Leve de vrouw van de SRV gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Docu Leve de vrouw van de SRV gemist? Bekijk hier de hele uitzending De eigenzinnige Tonny probeert op geheel eigen wijze haar plek in de samenleving te vinden door een rijdende winkel te starten in Tilburg. Met dit relikwie uit een voorbije tijd helpt ze de hulpbehoevenden hun hoofd boven water te houden, terwijl ze hier onzekerheid en financiele problemen voor terug krijgt. StressvolOngehinderd door enige ervaring als kruidenier en met een krakkemikkige bus maakt ze lange, stressvolle dagen. Rustiger aan doen is geen optie meer. want de hele buurt is afhankelijk van Tonny en haar boodschappen. OptimistischHet constante balanceren tussen de zorg voor anderen en het niet wegcijferen van zichzelf wordt nog lastiger nadat haar relatie misloopt met haar vriend en helper Kees. Hoe dan ook, ondanks de kuilen in de weg blijft Tonny optimistisch haar wagen rondrijden. Haar idealen zijn misschien net zo ouderwets als haar onderneming, toch zet ze door. Zien: Hoe doe je boodschappen binnen tien minuten? Bekijk deze video »
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de uitzending hier op NPO.
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste maand gratis. Klik hier.

De eigenzinnige Tonny probeert op geheel eigen wijze haar plek in de samenleving te vinden door een rijdende winkel te starten in Tilburg. Met dit relikwie uit een voorbije tijd helpt ze de hulpbehoevenden hun hoofd boven water te houden, terwijl ze hier onzekerheid en financiele problemen voor terug krijgt.

Stressvol
Ongehinderd door enige ervaring als kruidenier en met een krakkemikkige bus maakt ze lange, stressvolle dagen. Rustiger aan doen is geen optie meer. want de hele buurt is afhankelijk van Tonny en haar boodschappen.

Optimistisch
Het constante balanceren tussen de zorg voor anderen en het niet wegcijferen van zichzelf wordt nog lastiger nadat haar relatie misloopt met haar vriend en helper Kees. Hoe dan ook, ondanks de kuilen in de weg blijft Tonny optimistisch haar wagen rondrijden. Haar idealen zijn misschien net zo ouderwets als haar onderneming, toch zet ze door.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Docu Leve de vrouw van de SRV gemist? Bekijk hier de hele uitzending of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier