De Oranjezomer gemist? Wim Kieft vindt ijzersterke poule Portugal "oneerlijk"

De Oranjezomer gemist? Wim Kieft vindt ijzersterke poule Portugal "oneerlijk"

Hieronder zie je een fragment uit de late editie van De Oranjezomer van maandag 21 juni. Je kunt ook de hele uitzending van De Oranjezomer terugkijken bij Gids.tv.

<em>De Oranjezomer</em> gemist? Wim Kieft vindt ijzersterke poule <em>Portugal</em> &quot;oneerlijk&quot; Hieronder zie je een fragment uit de late editie van De Oranjezomer van maandag 21 juni. Je kunt ook de hele uitzending van De Oranjezomer terugkijken bij Gids.tv. Wim Kieft schoof maandagavond weer aan bij De Oranjezomer, waar hij ook de TOTO-voorspelling mocht doen. Hij hoopt dat Kroatië en Schotland gelijkspelen, zodat Portugal sowieso de volgende ronde haalt - omdat dat een te mooi team is om nu al naar huis te gaan. Kieft noemt de poule van Portugal, waar ook Duitsland en Frankrijk in zitten, zelfs "oneerlijk". Bekijk het fragment uit De Oranjezomer hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van De Oranjezomer terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.
TV :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Wim Kieft schoof maandagavond weer aan bij De Oranjezomer, waar hij ook de TOTO-voorspelling mocht doen. Hij hoopt dat Kroatië en Schotland gelijkspelen, zodat Portugal sowieso de volgende ronde haalt - omdat dat een te mooi team is om nu al naar huis te gaan. Kieft noemt de poule van Portugal, waar ook Duitsland en Frankrijk in zitten, zelfs "oneerlijk".

Bekijk het fragment uit De Oranjezomer hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van De Oranjezomer terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op De Oranjezomer gemist? Wim Kieft vindt ijzersterke poule Portugal "oneerlijk" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier