Zien: NFL-speler Carl Nassib komt uit de kast als homoseksueel in videoboodschap

Zien: NFL-speler Carl Nassib komt uit de kast als homoseksueel in videoboodschap

In de Nederlandse Eredivisie is het nog een groot taboe, maar in andere landen zien we het steeds vaker: beroemde sporters die uit de kast komen. NFL-speler Carl Nassib, footballer bij de Las Vegas Raiders, besloot gisteren als eerste actieve speler in die competitie uit de kast te komen als homoseksueel in een videoboodschap op social media.

Bekijk de video van Carl Nassib hieronder.

Zien: NFL-speler <em>Carl Nassib</em> komt uit de kast als homoseksueel in videoboodschap In de Nederlandse Eredivisie is het nog een groot taboe, maar in andere landen zien we het steeds vaker: beroemde sporters die uit de kast komen. NFL-speler Carl Nassib, footballer bij de Las Vegas Raiders, besloot gisteren als eerste actieve speler in die competitie uit de kast te komen als homoseksueel in een videoboodschap op social media. Bekijk de video van Carl Nassib hieronder. Bekijk ook Video: Ryan Succop scoort een knappe 52-yard field goal in Super Bowl LV Bekijk deze video » Halftime Show Super Bowl 2021 terugkijken: The Weeknd zet spetterende show neer Bekijk deze video »


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Zien: NFL-speler Carl Nassib komt uit de kast als homoseksueel in videoboodschap of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier