Video: UEFA wil geen regenboogstadion bij EK-wedstrijd Duitsland-Hongarije

Video: UEFA wil geen regenboogstadion bij EK-wedstrijd Duitsland-Hongarije

De antihomo-wet die afgelopen week in Hongarije werd aangenomen ligt flink onder vuur in Europa. De gemeenteraad van München had gehoopt om tijdens de wedstrijd Hongarije-Duitsland, die komende zaterdag wordt gespeeld, het stadion in regenboogkleuren te kunnen verlichten als teken van protest maar dat wil de UEFA niet hebben: "Ze houden zich liever ver van politieke statements." Bekijk het fragment van Goedemorgen Nederland hieronder.

Video: UEFA wil geen regenboogstadion bij EK-wedstrijd <em>Duitsland-Hongarije</em> De antihomo-wet die afgelopen week in Hongarije werd aangenomen ligt flink onder vuur in Europa. De gemeenteraad van München had gehoopt om tijdens de wedstrijd Hongarije-Duitsland, die komende zaterdag wordt gespeeld, het stadion in regenboogkleuren te kunnen verlichten als teken van protest maar dat wil de UEFA niet hebben: "Ze houden zich liever ver van politieke statements." Bekijk het fragment van Goedemorgen Nederland hieronder. Bekijk ook Mark Rutte over statement anti-homowet door Oranje: "Sport moet je hiervan loskoppelen" (Video) Bekijk deze video » Frans Timmermans over anti-homo-wet in Hongarije: "We slepen ze voor de rechter" Bekijk deze video »
TV :
Video: UEFA wil geen regenboogstadion bij EK-wedstrijd Duitsland-HongarijePraat mee
Geef hieronder je commentaar op Video: UEFA wil geen regenboogstadion bij EK-wedstrijd Duitsland-Hongarije of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier