Stefano Keizers schaamt zich weleens voor z'n ouders (&C Magazine)

Stefano Keizers schaamt zich weleens voor z'n ouders (&C Magazine)

Het julinummer van &C Magazine staat in het teken van schaamteloosheid. De maker van &C Chantal Janzen sprak voor dit nummer met Stefano Keizers.

Grenzen verleggen
Denk maar niet dat Stefano een typetje speelt, zijn ouders zijn net zo onaangepast als Stefano zelf. "Hij schaamt zich zelfs weleens voor hen, en ja, ook voor zichzelf. En dat is weer voer voor zijn optredens, waar hij elke keer zijn grenzen probeert te verleggen door dingen te doen waardoor hij voor lul staat", laat &C weten. Bekijk de video van &C met Stefano hieronder.

<em>Stefano Keizers</em> schaamt zich weleens voor z'n ouders (&amp;C Magazine) Het julinummer van &C Magazine staat in het teken van schaamteloosheid. De maker van &C Chantal Janzen sprak voor dit nummer met Stefano Keizers. Grenzen verleggenDenk maar niet dat Stefano een typetje speelt, zijn ouders zijn net zo onaangepast als Stefano zelf. "Hij schaamt zich zelfs weleens voor hen, en ja, ook voor zichzelf. En dat is weer voer voor zijn optredens, waar hij elke keer zijn grenzen probeert te verleggen door dingen te doen waardoor hij voor lul staat", laat &C weten. Bekijk de video van &C met Stefano hieronder. Bekijk ook Beat The Champions: Stefano Keizers heeft een bijzondere tactiek Bekijk deze video » Zien: Stefano Keizers klimt op de tafel van Humberto Bekijk deze video »
Show :
Stefano Keizers schaamt zich weleens voor z'n ouders (&C Magazine)Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV