Video: André Hazes showt buik aan Sarah in gym

Video: André Hazes showt buik aan Sarah in gym

Waar André Hazes de laatste weken uitermate rustig is op zijn sociale media, ligt dat wel anders bij zijn nieuwste verovering Sarah van Soelen. Zij heeft haar aantal Instagramvolgers flink zien stijgen nadat ze begon te daten met de zanger en plaatst dan ook geregeld wat video's en foto's van hem. Op dinsdag zijn ze samen in de sportschool te vinden en uiteraard mogen we ook daar getuige van zijn. En van de buik van André. Bekijk de beelden hieronder.

Video: André Hazes showt buik aan <em>Sarah</em> in gym Waar André Hazes de laatste weken uitermate rustig is op zijn sociale media, ligt dat wel anders bij zijn nieuwste verovering Sarah van Soelen. Zij heeft haar aantal Instagramvolgers flink zien stijgen nadat ze begon te daten met de zanger en plaatst dan ook geregeld wat video's en foto's van hem. Op dinsdag zijn ze samen in de sportschool te vinden en uiteraard mogen we ook daar getuige van zijn. En van de buik van André. Bekijk de beelden hieronder. Bekijk ook Zien: Sarah van Soelen danst met Rachel Hazes bij Amsterdamse Zomer Bekijk deze video »
Show :
Video: André Hazes showt buik aan Sarah in gym


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Video: André Hazes showt buik aan Sarah in gym of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier