Haagse Oranjemoeder trots op haar roots: "Koning Maurits is mijn overgroot opa" (video)

Haagse Oranjemoeder trots op haar roots: "Koning Maurits is mijn overgroot opa" (video)

Inwoners van de Haagse Marktweg, de mooiste Oranjestraat van Nederland, zijn dolblij na de drie gewonnen EK-wedstrijden van het Nederlands Elftal. De initiatiefnemer van de versieringen neemt De Telegraaf mee naar zijn moeder, de ‘Oranjemoeder’ van de feestende straat. Moeder An Zwennes vertelt in de video hieronder dat ze uit een koninklijke familie komt en dat heeft ze nog nooit met de buitenwereld gedeeld: "Koning Maurits is een overgroot opa van mij", zegt ze trots. Bekijk de De Telegraaf-video hieronder.

Haagse <em>Oranjemoeder</em> trots op haar roots: &quot;Koning Maurits is mijn overgroot opa&quot; (video) Inwoners van de Haagse Marktweg, de mooiste Oranjestraat van Nederland, zijn dolblij na de drie gewonnen EK-wedstrijden van het Nederlands Elftal. De initiatiefnemer van de versieringen neemt De Telegraaf mee naar zijn moeder, de ‘Oranjemoeder’ van de feestende straat. Moeder An Zwennes vertelt in de video hieronder dat ze uit een koninklijke familie komt en dat heeft ze nog nooit met de buitenwereld gedeeld: "Koning Maurits is een overgroot opa van mij", zegt ze trots. Bekijk de De Telegraaf-video hieronder. Bekijk ook Video: UEFA wil geen regenboogstadion bij EK-wedstrijd Duitsland-Hongarije Bekijk deze video » Barbara Barend: "Memphis Depay is zoekende, nog geen sterrenstatus" (video) Bekijk deze video »
Sport :
Haagse Oranjemoeder trots op haar roots: "Koning Maurits is mijn overgroot opa" (video)


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Haagse Oranjemoeder trots op haar roots: "Koning Maurits is mijn overgroot opa" (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV