Bijzondere beelden: Olifant steelt voedsel uit keuken in Thailand

Bijzondere beelden: Olifant steelt voedsel uit keuken in Thailand

In Thailand heeft een familie de schrik van hun leven gehad. De familie schrok wakker van een bonzend geluid uit de keuken, toen ze gingen kijken bleek een olifant door hun muur gewalst te zijn. Waarschijnlijk rook de hongerige olifant eten in de keuken en besloot daarom een kijkje te nemen. Volgens locals zorgt de olifant vaker voor overlast in het dorp.

Bekijk de video van NowThis News hieronder.

Bijzondere beelden: <em>Olifant</em> steelt voedsel uit <em>keuken</em> in Thailand In Thailand heeft een familie de schrik van hun leven gehad. De familie schrok wakker van een bonzend geluid uit de keuken, toen ze gingen kijken bleek een olifant door hun muur gewalst te zijn. Waarschijnlijk rook de hongerige olifant eten in de keuken en besloot daarom een kijkje te nemen. Volgens locals zorgt de olifant vaker voor overlast in het dorp. Bekijk de video van NowThis News hieronder. Bekijk ook Nicolette Kluijver wil circusolifant Buba uit Kerkrade helpen: "Wil je de petitie tekenen?" Bekijk deze video » Video: olifanten in dierentuin in India getest op corona na overlijden leeuwin Bekijk deze video »
Amusement :
Bijzondere beelden: Olifant steelt voedsel uit keuken in Thailand


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Bijzondere beelden: Olifant steelt voedsel uit keuken in Thailand of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier