Video: drugsbaas Tse Chi Lop vandaag voor de rechter onder zware bewaking

Video: drugsbaas Tse Chi Lop vandaag voor de rechter onder zware bewaking

Tse Chi Lop is een van de grootste criminelen van de wereld, aldus Australië. Hij runt een criminele organisatie die zich bezighoudt met de verkoop van drugs. Hij werd opgepakt op Schiphol toen hij voor een tussenlanding in Nederland was. De rechter kijkt in Nederland wat er met hem moet gebeuren, Australië wil hem heel graag hebben. Daar zou hem een levenslange gevangenisstraf boven het hoofd hangen. Voor nu werd hij onder zware bewaking naar de rechtbank gebracht.

Bekijk de video van het Jeugdjournaal hieronder.

Video: drugsbaas <em>Tse Chi Lop</em> vandaag voor de rechter onder <em>zware bewaking</em> Tse Chi Lop is een van de grootste criminelen van de wereld, aldus Australië. Hij runt een criminele organisatie die zich bezighoudt met de verkoop van drugs. Hij werd opgepakt op Schiphol toen hij voor een tussenlanding in Nederland was. De rechter kijkt in Nederland wat er met hem moet gebeuren, Australië wil hem heel graag hebben. Daar zou hem een levenslange gevangenisstraf boven het hoofd hangen. Voor nu werd hij onder zware bewaking naar de rechtbank gebracht. Bekijk de video van het Jeugdjournaal hieronder. Bekijk ook Video: Ferry Bouman uit Undercover (Frank Lammers) krijgt eigen Netflix-film Bekijk deze video » John van den Heuvel bij RTL Boulevard: "Ridouan Taghi houdt kaken stijf op elkaar" Bekijk deze video » Zien: Amsterdamse drugsbaas is woest, want verloor Maserati aan voorraad Bekijk deze video »
Nieuws :
Video: drugsbaas Tse Chi Lop vandaag voor de rechter onder zware bewaking


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Video: drugsbaas Tse Chi Lop vandaag voor de rechter onder zware bewaking of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier