Opsporing Verzocht gemist? Man besluit te shoppen van gestolen bankpas Tilburg

Opsporing Verzocht gemist? Man besluit te shoppen van gestolen bankpas Tilburg

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Opsporing Verzocht van dinsdag 22 juni. Je kunt hier ook de hele uitzending van Opsporing Verzocht van 22 juni terugkijken.

<em>Opsporing Verzocht</em> gemist? Man besluit te shoppen van gestolen bankpas <em>Tilburg</em> Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Opsporing Verzocht van dinsdag 22 juni. Je kunt hier ook de hele uitzending van Opsporing Verzocht van 22 juni terugkijken. Een man uit Tilburg heeft zin om te shoppen, maar dan zonder daadwerkelijk zelf iets uit te geven. Hij is op 16 juli gefilmd bij verschillende winkels terwijl hij met een gestolen bankpas de nodige items afrekende. Bekijk het hele fragment hierboven. Je kunt alle uitzendingen en de beste fragmenten van Opsporing Verzocht terugkijken bij Gids.tv.
Misdaad :
Opsporing Verzocht gemist? Man besluit te shoppen van gestolen bankpas Tilburg

Een man uit Tilburg heeft zin om te shoppen, maar dan zonder daadwerkelijk zelf iets uit te geven. Hij is op 16 juli gefilmd bij verschillende winkels terwijl hij met een gestolen bankpas de nodige items afrekende.

Bekijk het hele fragment hierboven. Je kunt alle uitzendingen en de beste fragmenten van Opsporing Verzocht terugkijken bij Gids.tv.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Opsporing Verzocht gemist? Man besluit te shoppen van gestolen bankpas Tilburg of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier