Opsporing Verzocht gemist? 18-jarige vrouw verkracht door twee mannen in Hasselt (België)

Opsporing Verzocht gemist? 18-jarige vrouw verkracht door twee mannen in Hasselt (België)

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Opsporing Verzocht van dinsdag 22 juni. Je kunt hier ook de hele uitzending van Opsporing Verzocht van 22 juni terugkijken.

<em>Opsporing Verzocht</em> gemist? 18-jarige vrouw verkracht door twee mannen in <em>Hasselt (België)</em> Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Opsporing Verzocht van dinsdag 22 juni. Je kunt hier ook de hele uitzending van Opsporing Verzocht van 22 juni terugkijken. Na een avond in discotheek Versuz werd het 18-jarige slachtoffer door twee mannen naar een onbekende plek gebracht en verkracht. Dt vond plaats in Hasselt, België, maar de verdachten komen mogelijk uit Eindhoven. Het was een enorme traumatische ervaring voor de vrouw dus de politie wil deze zaak kosten wat het kost oplossen. Bekijk het hele fragment hierboven. Je kunt alle uitzendingen en de beste fragmenten van Opsporing Verzocht terugkijken bij Gids.tv.
Misdaad :
Opsporing Verzocht gemist? 18-jarige vrouw verkracht door twee mannen in Hasselt (België)

Na een avond in discotheek Versuz werd het 18-jarige slachtoffer door twee mannen naar een onbekende plek gebracht en verkracht. Dt vond plaats in Hasselt, België, maar de verdachten komen mogelijk uit Eindhoven. Het was een enorme traumatische ervaring voor de vrouw dus de politie wil deze zaak kosten wat het kost oplossen.

Bekijk het hele fragment hierboven. Je kunt alle uitzendingen en de beste fragmenten van Opsporing Verzocht terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Opsporing Verzocht gemist? 18-jarige vrouw verkracht door twee mannen in Hasselt (België) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier