Opsporing Verzocht: twee verdachten gezocht van ernstige mishandeling Amsterdam

Opsporing Verzocht: twee verdachten gezocht van ernstige mishandeling Amsterdam

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Opsporing Verzocht van dinsdag 22 juni. Je kunt hier ook de hele uitzending van Opsporing Verzocht van 22 juni terugkijken.

<em>Opsporing Verzocht</em>: twee verdachten gezocht van ernstige mishandeling <em>Amsterdam</em> Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Opsporing Verzocht van dinsdag 22 juni. Je kunt hier ook de hele uitzending van Opsporing Verzocht van 22 juni terugkijken. Tijdens een enorme vechtpartij 's ochtends vroeg op 3 juli 2020 in de Lange Leidsedwarsstraat in Amsterdam raakte een man zwaargewond, hij liep een kaakbreuk op en belandde in het ziekenhuis. Er zijn al verdachten opgepakt, maar twee daarvan zijn nog op vrije voeten. De politie geeft camerabeelden vrij waarop beide mannen te zien zijn. Bekijk het hele fragment hierboven. Je kunt alle uitzendingen en de beste fragmenten van Opsporing Verzocht terugkijken bij Gids.tv.
Misdaad :
Opsporing Verzocht: twee verdachten gezocht van ernstige mishandeling Amsterdam

Tijdens een enorme vechtpartij 's ochtends vroeg op 3 juli 2020 in de Lange Leidsedwarsstraat in Amsterdam raakte een man zwaargewond, hij liep een kaakbreuk op en belandde in het ziekenhuis. Er zijn al verdachten opgepakt, maar twee daarvan zijn nog op vrije voeten. De politie geeft camerabeelden vrij waarop beide mannen te zien zijn.

Bekijk het hele fragment hierboven. Je kunt alle uitzendingen en de beste fragmenten van Opsporing Verzocht terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Opsporing Verzocht: twee verdachten gezocht van ernstige mishandeling Amsterdam of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier