Opsporing Verzocht: medewerker snackbar gaat overvaller te lijf met hakmes Enschede

Opsporing Verzocht: medewerker snackbar gaat overvaller te lijf met hakmes Enschede

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Opsporing Verzocht van dinsdag 22 juni. Je kunt hier ook de hele uitzending van Opsporing Verzocht van 22 juni terugkijken.

<em>Opsporing Verzocht</em>: medewerker snackbar gaat overvaller te lijf met hakmes <em>Enschede</em> Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Opsporing Verzocht van dinsdag 22 juni. Je kunt hier ook de hele uitzending van Opsporing Verzocht van 22 juni terugkijken. Een risicovolle actie van een medewerker uit een snackbar loopt goed af. De overvaller kwam binnen met een vleesmes en eiste de inhoud van de kassa. Even lijkt hij zijn gang te kunnen gaan, tot de 23-jarige medewerker tevoorschijn komt met een hakmes. De overvaller schrikt en is door de bewakingsbeelden goed te zien. Bekijk het hele fragment hierboven. Je kunt alle uitzendingen en de beste fragmenten van Opsporing Verzocht terugkijken bij Gids.tv.
Misdaad :
Opsporing Verzocht: medewerker snackbar gaat overvaller te lijf met hakmes Enschede

Een risicovolle actie van een medewerker uit een snackbar loopt goed af. De overvaller kwam binnen met een vleesmes en eiste de inhoud van de kassa. Even lijkt hij zijn gang te kunnen gaan, tot de 23-jarige medewerker tevoorschijn komt met een hakmes. De overvaller schrikt en is door de bewakingsbeelden goed te zien.

Bekijk het hele fragment hierboven. Je kunt alle uitzendingen en de beste fragmenten van Opsporing Verzocht terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Opsporing Verzocht: medewerker snackbar gaat overvaller te lijf met hakmes Enschede of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier