De Oranjezomer gemist? Mannen gieren om 'Dumvel Demfries'-fan

De Oranjezomer gemist? Mannen gieren om 'Dumvel Demfries'-fan

Hieronder zie je een fragment uit de vroege editie van De Oranjezomer van dinsdag 22 juni. Je kunt ook de hele uitzending van De Oranjezomer terugkijken bij Gids.tv.

<em>De Oranjezomer</em> gemist? Mannen gieren om <em>'Dumvel Demfries'-fan</em> Hieronder zie je een fragment uit de vroege editie van De Oranjezomer van dinsdag 22 juni. Je kunt ook de hele uitzending van De Oranjezomer terugkijken bij Gids.tv. Oranjefans genieten tot nu toe van het EK, Nederland wint wedstrijden en we zijn erg tevreden over één specifieke speler. 'Dumvel Demfries', als we een van zijn fans moeten geloven. Zo'n grote fan, maar de naam van zijn favoriete speler uitspreken, blijft lastig. De mannen van De Oranjezomer gieren om de onhandige fan. Bekijk het fragment uit De Oranjezomer hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van De Oranjezomer terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.
Voetbal :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Oranjefans genieten tot nu toe van het EK, Nederland wint wedstrijden en we zijn erg tevreden over één specifieke speler. 'Dumvel Demfries', als we een van zijn fans moeten geloven. Zo'n grote fan, maar de naam van zijn favoriete speler uitspreken, blijft lastig. De mannen van De Oranjezomer gieren om de onhandige fan.

Bekijk het fragment uit De Oranjezomer hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van De Oranjezomer terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op De Oranjezomer gemist? Mannen gieren om 'Dumvel Demfries'-fan of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier