Opsporing Verzocht gemist? Man gestoken door tweetal met messen Den Haag

Opsporing Verzocht gemist? Man gestoken door tweetal met messen Den Haag

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Opsporing Verzocht van dinsdag 22 juni. Je kunt hier ook de hele uitzending van Opsporing Verzocht van 22 juni terugkijken.

<em>Opsporing Verzocht</em> gemist? Man gestoken door tweetal met messen <em>Den Haag</em> Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Opsporing Verzocht van dinsdag 22 juni. Je kunt hier ook de hele uitzending van Opsporing Verzocht van 22 juni terugkijken. In een Albert Heijn-filiaal in Den-Haag gaat het mis na een confrontatie tussen een man en twee daders. Na een achtervolging wordt het slachtoffer vier keer gestoken door de twee mannen. Eén verdacht is opgepakt, maar de politie is nog steeds op zoek naar de tweede man die te zien is op de bewakingsbeelden. Bekijk het hele fragment hierboven. Je kunt alle uitzendingen en de beste fragmenten van Opsporing Verzocht terugkijken bij Gids.tv.
Misdaad :
Opsporing Verzocht gemist? Man gestoken door tweetal met messen Den Haag

In een Albert Heijn-filiaal in Den-Haag gaat het mis na een confrontatie tussen een man en twee daders. Na een achtervolging wordt het slachtoffer vier keer gestoken door de twee mannen. Eén verdacht is opgepakt, maar de politie is nog steeds op zoek naar de tweede man die te zien is op de bewakingsbeelden.

Bekijk het hele fragment hierboven. Je kunt alle uitzendingen en de beste fragmenten van Opsporing Verzocht terugkijken bij Gids.tv.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Opsporing Verzocht gemist? Man gestoken door tweetal met messen Den Haag of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier