Opsporing Verzocht: inbrekers in gestolen Jeep krijgen enorme ruzie

Opsporing Verzocht: inbrekers in gestolen Jeep krijgen enorme ruzie

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Opsporing Verzocht van dinsdag 22 juni. Je kunt hier ook de hele uitzending van Opsporing Verzocht van 22 juni terugkijken.

<em>Opsporing Verzocht</em>: inbrekers in gestolen <em>Jeep</em> krijgen enorme <em>ruzie</em> Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Opsporing Verzocht van dinsdag 22 juni. Je kunt hier ook de hele uitzending van Opsporing Verzocht van 22 juni terugkijken. In Velp heeft een groep criminelen een Jeep Renegade gestolen waarmee ze in Nijverdal inbraken en tankten in Deventer. Het gaat om minimaal drie criminelen, waarvan waarschijnlijk één vrouw. Tijdens de inbraak krijgen de verdachten ook nog eens ruzie met elkaar wat duidelijk te horen is. Bekijk het hele fragment hierboven. Je kunt alle uitzendingen en de beste fragmenten van Opsporing Verzocht terugkijken bij Gids.tv.
Misdaad :
Opsporing Verzocht: inbrekers in gestolen Jeep krijgen enorme ruzie

In Velp heeft een groep criminelen een Jeep Renegade gestolen waarmee ze in Nijverdal inbraken en tankten in Deventer. Het gaat om minimaal drie criminelen, waarvan waarschijnlijk één vrouw. Tijdens de inbraak krijgen de verdachten ook nog eens ruzie met elkaar wat duidelijk te horen is.

Bekijk het hele fragment hierboven. Je kunt alle uitzendingen en de beste fragmenten van Opsporing Verzocht terugkijken bij Gids.tv.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Opsporing Verzocht: inbrekers in gestolen Jeep krijgen enorme ruzie of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier