Opsporing Verzocht gemist? Medewerker blokkeert uitgang voor winkeldief Oss

Opsporing Verzocht gemist? Medewerker blokkeert uitgang voor winkeldief Oss

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Opsporing Verzocht van dinsdag 22 juni. Je kunt hier ook de hele uitzending van Opsporing Verzocht van 22 juni terugkijken.

<em>Opsporing Verzocht</em> gemist? Medewerker blokkeert uitgang voor winkeldief <em>Oss</em> Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Opsporing Verzocht van dinsdag 22 juni. Je kunt hier ook de hele uitzending van Opsporing Verzocht van 22 juni terugkijken. Op woensdag 9 december 2020 in Oss zien we een winkeldief een computerwinkel binnengaan. Hij lijkt op het eerste oog een geïnteresseerde klant, tot hij de kabels van een computer begint los te trekken. Een dappere medewerker van de winkel besluit de uitgang voor hem te blokkeren. Bekijk het hele fragment hierboven. Je kunt alle uitzendingen en de beste fragmenten van Opsporing Verzocht terugkijken bij Gids.tv.
Misdaad :
Opsporing Verzocht gemist? Medewerker blokkeert uitgang voor winkeldief Oss

Op woensdag 9 december 2020 in Oss zien we een winkeldief een computerwinkel binnengaan. Hij lijkt op het eerste oog een geïnteresseerde klant, tot hij de kabels van een computer begint los te trekken. Een dappere medewerker van de winkel besluit de uitgang voor hem te blokkeren.

Bekijk het hele fragment hierboven. Je kunt alle uitzendingen en de beste fragmenten van Opsporing Verzocht terugkijken bij Gids.tv.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Opsporing Verzocht gemist? Medewerker blokkeert uitgang voor winkeldief Oss of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier