Opsporing Verzocht gemist? Eigenaren gezocht van munten en sieraden

Opsporing Verzocht gemist? Eigenaren gezocht van munten en sieraden

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Opsporing Verzocht van dinsdag 22 juni. Je kunt hier ook de hele uitzending van Opsporing Verzocht van 22 juni terugkijken.

<em>Opsporing Verzocht</em> gemist? Eigenaren gezocht van munten en <em>sieraden</em> Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Opsporing Verzocht van dinsdag 22 juni. Je kunt hier ook de hele uitzending van Opsporing Verzocht van 22 juni terugkijken. Nu even geen inbraken, mishandelingen of steekpartijen tijdens Opsporing Verzocht, maar een zoekactie. Tijdens een huiszoeking zijn verschillende sieraden en munten gevonden die ooit buitgemaakt zijn tijdens inbraken. De politie zoekt de eigenaren van deze juwelen. Bekijk het hele fragment hierboven. Je kunt alle uitzendingen en de beste fragmenten van Opsporing Verzocht terugkijken bij Gids.tv.
Misdaad :
Opsporing Verzocht gemist? Eigenaren gezocht van munten en sieraden

Nu even geen inbraken, mishandelingen of steekpartijen tijdens Opsporing Verzocht, maar een zoekactie. Tijdens een huiszoeking zijn verschillende sieraden en munten gevonden die ooit buitgemaakt zijn tijdens inbraken. De politie zoekt de eigenaren van deze juwelen.

Bekijk het hele fragment hierboven. Je kunt alle uitzendingen en de beste fragmenten van Opsporing Verzocht terugkijken bij Gids.tv.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Opsporing Verzocht gemist? Eigenaren gezocht van munten en sieraden of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier