Opsporing Verzocht: overvaller bedreigt cassière met mes in supermarkt Geldermalsen

Opsporing Verzocht: overvaller bedreigt cassière met mes in supermarkt Geldermalsen

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Opsporing Verzocht van dinsdag 22 juni. Je kunt hier ook de hele uitzending van Opsporing Verzocht van 22 juni terugkijken.

<em>Opsporing Verzocht</em>: overvaller bedreigt cassière met mes in supermarkt <em>Geldermalsen</em> Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Opsporing Verzocht van dinsdag 22 juni. Je kunt hier ook de hele uitzending van Opsporing Verzocht van 22 juni terugkijken. Op 28 december 2020 wist een overvaller geld buit te maken bij de Albert Heijn aan het Achter 't Veer in Geldermalsen. Hierbij bedreigde hij de jonge cassière van de supermarkt met een mes. Vermoedelijk heeft hij een deel van zijn kleding achtergelaten in een nabijgelegen tuin direct na de overval. Bekijk het hele fragment hierboven. Je kunt alle uitzendingen en de beste fragmenten van Opsporing Verzocht terugkijken bij Gids.tv.
Misdaad :
Opsporing Verzocht: overvaller bedreigt cassière met mes in supermarkt Geldermalsen

Op 28 december 2020 wist een overvaller geld buit te maken bij de Albert Heijn aan het Achter 't Veer in Geldermalsen. Hierbij bedreigde hij de jonge cassière van de supermarkt met een mes. Vermoedelijk heeft hij een deel van zijn kleding achtergelaten in een nabijgelegen tuin direct na de overval.

Bekijk het hele fragment hierboven. Je kunt alle uitzendingen en de beste fragmenten van Opsporing Verzocht terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Opsporing Verzocht: overvaller bedreigt cassière met mes in supermarkt Geldermalsen of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier