Opsporing Verzocht: straatroof en poging overval tankstation mogelijk dezelfde dader Enschede

Opsporing Verzocht: straatroof en poging overval tankstation mogelijk dezelfde dader Enschede

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Opsporing Verzocht van dinsdag 22 juni. Je kunt hier ook de hele uitzending van Opsporing Verzocht van 22 juni terugkijken.

<em>Opsporing Verzocht</em>: straatroof en poging overval tankstation mogelijk dezelfde dader <em>Enschede</em> Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Opsporing Verzocht van dinsdag 22 juni. Je kunt hier ook de hele uitzending van Opsporing Verzocht van 22 juni terugkijken. Een buitenlandse studente wordt opgeschrikt tijdens het pinnen van geld, de dader komt met een mes achter haar staan en maakte stekende bewegingen in de richting van haar gezicht. Mogelijk is diezelfde man ook betrokken bij een overval van een tankstation. Tijdens beide incidenten is de man gefilmd door de bewakingscamera's. Bekijk het hele fragment hierboven. Je kunt alle uitzendingen en de beste fragmenten van Opsporing Verzocht terugkijken bij Gids.tv.
Misdaad :
Opsporing Verzocht: straatroof en poging overval tankstation mogelijk dezelfde dader Enschede

Een buitenlandse studente wordt opgeschrikt tijdens het pinnen van geld, de dader komt met een mes achter haar staan en maakte stekende bewegingen in de richting van haar gezicht. Mogelijk is diezelfde man ook betrokken bij een overval van een tankstation. Tijdens beide incidenten is de man gefilmd door de bewakingscamera's.

Bekijk het hele fragment hierboven. Je kunt alle uitzendingen en de beste fragmenten van Opsporing Verzocht terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Opsporing Verzocht: straatroof en poging overval tankstation mogelijk dezelfde dader Enschede of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier