Opsporing Verzocht: 62-jarige Marktplaatsverkoopster opgelicht via WhatsApp Opsterland

Opsporing Verzocht: 62-jarige Marktplaatsverkoopster opgelicht via WhatsApp Opsterland

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Opsporing Verzocht van dinsdag 22 juni. Je kunt hier ook de hele uitzending van Opsporing Verzocht van 22 juni terugkijken.

<em>Opsporing Verzocht</em>: 62-jarige Marktplaatsverkoopster opgelicht via WhatsApp <em>Opsterland</em> Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Opsporing Verzocht van dinsdag 22 juni. Je kunt hier ook de hele uitzending van Opsporing Verzocht van 22 juni terugkijken. Een 62-jarige Marktplaatsverkoopster uit Opsterland is opgelicht via Whatsapp. Door misleiding werd er door de dader bijna vierduizend euro buitgemaakt. De vrouw stortte dat bedrag op de rekening van een 'katvanger'. De man die het geld uit een automaat in Paterswolde pinde, is gefilmd door bewakingscamera's. Bekijk het hele fragment hierboven. Je kunt alle uitzendingen en de beste fragmenten van Opsporing Verzocht terugkijken bij Gids.tv.
Misdaad :
Opsporing Verzocht: 62-jarige Marktplaatsverkoopster opgelicht via WhatsApp Opsterland

Een 62-jarige Marktplaatsverkoopster uit Opsterland is opgelicht via Whatsapp. Door misleiding werd er door de dader bijna vierduizend euro buitgemaakt. De vrouw stortte dat bedrag op de rekening van een 'katvanger'. De man die het geld uit een automaat in Paterswolde pinde, is gefilmd door bewakingscamera's.

Bekijk het hele fragment hierboven. Je kunt alle uitzendingen en de beste fragmenten van Opsporing Verzocht terugkijken bij Gids.tv.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Opsporing Verzocht: 62-jarige Marktplaatsverkoopster opgelicht via WhatsApp Opsterland of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier