De Oranjezomer gemist? Dick Advocaat over toekomst Feyenoord: "Ze hebben geld nodig"

De Oranjezomer gemist? Dick Advocaat over toekomst Feyenoord: "Ze hebben geld nodig"

Hieronder zie je een fragment uit de vroege editie van De Oranjezomer van dinsdag 22 juni. Je kunt ook de hele uitzending van De Oranjezomer terugkijken bij Gids.tv.

<em>De Oranjezomer</em> gemist? <em>Dick Advocaat</em> over toekomst Feyenoord: &quot;Ze hebben geld nodig&quot; Hieronder zie je een fragment uit de vroege editie van De Oranjezomer van dinsdag 22 juni. Je kunt ook de hele uitzending van De Oranjezomer terugkijken bij Gids.tv. Tijdens De Oranjezomer hebben de mannen het met Dick Advocaat over de toekomst van Feyenoord binnen de Eredivisie, nu dat Berghuis de club zal verlaten. Hij is van mening dat het systeem van Ajax Berghuis beter ligt dan dat van PSV. Advocaat steekt het daarnaast niet onder stoelen of banken hoe het met Feyenoord gaat: "Feyenoord heeft geld nodig, dat is algemeen bekend." Bekijk het fragment uit De Oranjezomer hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van De Oranjezomer terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.
Voetbal :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Tijdens De Oranjezomer hebben de mannen het met Dick Advocaat over de toekomst van Feyenoord binnen de Eredivisie, nu dat Berghuis de club zal verlaten. Hij is van mening dat het systeem van Ajax Berghuis beter ligt dan dat van PSV. Advocaat steekt het daarnaast niet onder stoelen of banken hoe het met Feyenoord gaat: "Feyenoord heeft geld nodig, dat is algemeen bekend."

Bekijk het fragment uit De Oranjezomer hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van De Oranjezomer terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op De Oranjezomer gemist? Dick Advocaat over toekomst Feyenoord: "Ze hebben geld nodig" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier