Johan in De Oranjezomer over Frank de Boer: "Leeft in klein wereldje bestaande uit leren bal"

Johan in De Oranjezomer over Frank de Boer: "Leeft in klein wereldje bestaande uit leren bal"

Hieronder zie je een fragment uit de vroege editie van De Oranjezomer van dinsdag 22 juni. Je kunt ook de hele uitzending van De Oranjezomer terugkijken bij Gids.tv.

Johan in <em>De Oranjezomer</em> over Frank de Boer: &quot;Leeft in klein wereldje bestaande uit leren bal&quot; Hieronder zie je een fragment uit de vroege editie van De Oranjezomer van dinsdag 22 juni. Je kunt ook de hele uitzending van De Oranjezomer terugkijken bij Gids.tv. Johan Derksen is van mening dat voetbal wel degelijk met politiek te maken heeft. Daarom vindt hij dat Frank de Boer zich uit moet laten over politieke kwesties zoals die nu spelen in verband met Hongarije en de anti-homowet: "Hij leeft in een klein wereldje die bestaat uit een leren bal." Om die reden prijst hij Wijnaldum die dit wel vaak genoeg heeft laten zien als aanvoerder van het Nederlands elftal. Bekijk het fragment uit De Oranjezomer hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van De Oranjezomer terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.
Voetbal :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Johan Derksen is van mening dat voetbal wel degelijk met politiek te maken heeft. Daarom vindt hij dat Frank de Boer zich uit moet laten over politieke kwesties zoals die nu spelen in verband met Hongarije en de anti-homowet: "Hij leeft in een klein wereldje die bestaat uit een leren bal." Om die reden prijst hij Wijnaldum die dit wel vaak genoeg heeft laten zien als aanvoerder van het Nederlands elftal.

Bekijk het fragment uit De Oranjezomer hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van De Oranjezomer terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Johan in De Oranjezomer over Frank de Boer: "Leeft in klein wereldje bestaande uit leren bal" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier