Wouter de Winther in Humberto over SBS6: "Niet het succes geworden waar de Mol op hoopte"

Wouter de Winther in Humberto over SBS6: "Niet het succes geworden waar de Mol op hoopte"

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Humberto van dinsdag 22 juni. Je kunt ook de hele uitzending van Humberto van 22 juni terugkijken bij Gids.tv.

Wouter de Winther is van mening dat de fusie tussen Talpa en RTL eerder een verdedigende zet van John de Mol is in plaats van een kans voor de mediawereld. Dat heeft volgens de verslaggever alles te maken met de ambities van de Mol.

Wouter de Winther in <em>Humberto</em> over <em>SBS6</em>: &quot;Niet het succes geworden waar de Mol op hoopte&quot; Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Humberto van dinsdag 22 juni. Je kunt ook de hele uitzending van Humberto van 22 juni terugkijken bij Gids.tv. Wouter de Winther is van mening dat de fusie tussen Talpa en RTL eerder een verdedigende zet van John de Mol is in plaats van een kans voor de mediawereld. Dat heeft volgens de verslaggever alles te maken met de ambities van de Mol. Geen succesDe fusie tussen Talpa en RTL is volgens de Winther eerder noodzaak vanuit de Mol: "Hele avontuur met SBS6 niet gerealiseerd. Dit is niet het succes geworden waar hij op hoopte", aldus de verslaggever. Bekijk het fragment uit Humberto hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Humberto terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Wouter de Winther in Humberto over SBS6: "Niet het succes geworden waar de Mol op hoopte"

Geen succes
De fusie tussen Talpa en RTL is volgens de Winther eerder noodzaak vanuit de Mol: "Hele avontuur met SBS6 niet gerealiseerd. Dit is niet het succes geworden waar hij op hoopte", aldus de verslaggever.

Bekijk het fragment uit Humberto hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Humberto terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Wouter de Winther in Humberto over SBS6: "Niet het succes geworden waar de Mol op hoopte" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier