John de Mol reageert op fusie met RTL: "Meer financiële draagkracht" (video)

John de Mol reageert op fusie met RTL: "Meer financiële draagkracht" (video)

RTL en Talpa hebben de handen ineengeslagen, een historisch moment voor de mediawereld. De twee bedrijven hebben onder andere grootse plannen met Videoland en Nederlandse producties, maar komen vooral om financiële redenen samen.

<em>John de Mol</em> reageert op fusie met <em>RTL</em>: &quot;Meer financiële draagkracht&quot; (video) RTL en Talpa hebben de handen ineengeslagen, een historisch moment voor de mediawereld. De twee bedrijven hebben onder andere grootse plannen met Videoland en Nederlandse producties, maar komen vooral om financiële redenen samen. Ongekende vormenDe reden achter de fusie van de twee mediabedrijven is toch wel de concurrentie van buitenaf: "Samen hebben we meer kracht en financiële draagkracht om mooie content te maken. De macht en de kracht van de grote buitenlandse streamingspartijen vormen heeft aangenomen die ongekend zijn", aldus de Mol. Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Bekijk ook Rob Goossens over fusie RTL en Talpa: "Het is meer een financiële kwestie" Bekijk deze video » De Oranjezomer: René van der Gijp snapt niet dat RTL en Talpa Formule 1 niet gekocht hebben Bekijk deze video » Wouter de Winther in Humberto over SBS6: "Niet het succes geworden waar de Mol op hoopte" Bekijk deze video »
Nieuws :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Ongekende vormen
De reden achter de fusie van de twee mediabedrijven is toch wel de concurrentie van buitenaf: "Samen hebben we meer kracht en financiële draagkracht om mooie content te maken. De macht en de kracht van de grote buitenlandse streamingspartijen vormen heeft aangenomen die ongekend zijn", aldus de Mol.

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op John de Mol reageert op fusie met RTL: "Meer financiële draagkracht" (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier