Humberto gemist? Harm Edens over de heftige relatie met zijn vader

Humberto gemist? Harm Edens over de heftige relatie met zijn vader

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Humberto van dinsdag 22 juni. Je kunt ook de hele uitzending van Humberto van 22 juni terugkijken bij Gids.tv.

<em>Humberto</em> gemist? <em>Harm Edens</em> over de heftige relatie met zijn vader Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Humberto van dinsdag 22 juni. Je kunt ook de hele uitzending van Humberto van 22 juni terugkijken bij Gids.tv. Harm Edens heeft een boek geschreven over zijn heftige jeugd en de moeizame relatie met zijn vader. "Mijn bek viel open", aldus Humberto na het lezen van het boek. Een quote uit het boek van Harm luidt van zijn vader: "Als het je hier niet aanstaat dan rot je maar op." Dat was voor Harm een extreem pijnlijke en ongemakkelijke ervaring uit zijn jeugd. Bekijk het fragment uit Humberto hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Humberto terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Humberto gemist? Harm Edens over de heftige relatie met zijn vader

Harm Edens heeft een boek geschreven over zijn heftige jeugd en de moeizame relatie met zijn vader. "Mijn bek viel open", aldus Humberto na het lezen van het boek. Een quote uit het boek van Harm luidt van zijn vader: "Als het je hier niet aanstaat dan rot je maar op." Dat was voor Harm een extreem pijnlijke en ongemakkelijke ervaring uit zijn jeugd.

Bekijk het fragment uit Humberto hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Humberto terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Humberto gemist? Harm Edens over de heftige relatie met zijn vader of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier