Thomas van Groningen in De Oranjezomer over fusie RTL en Talpa: "Politiek kijkt met zorgen"

Thomas van Groningen in De Oranjezomer over fusie RTL en Talpa: "Politiek kijkt met zorgen"

Hieronder zie je een fragment uit de late editie van De Oranjezomer van dinsdag 22 juni. Je kunt ook de hele uitzending van De Oranjezomer terugkijken bij Gids.tv.

Thomas van Groningen in <em>De Oranjezomer</em> over fusie <em>RTL</em> en <em>Talpa</em>: &quot;Politiek kijkt met zorgen&quot; Hieronder zie je een fragment uit de late editie van De Oranjezomer van dinsdag 22 juni. Je kunt ook de hele uitzending van De Oranjezomer terugkijken bij Gids.tv. Thomas van Groningen reageert op de fusie tussen RTL en Talpa: "Politiek kijkt er met zorgen naar." Van Groningen verwacht dat er Kamervragen gesteld gaan worden, maar het is de vraag of de politiek dit tegen kan houden. Daarnaast is volgens hem de tijd van miljoenencontracten voorbij, helaas voor Wilfred. Bekijk het fragment uit De Oranjezomer hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van De Oranjezomer terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.
Voetbal :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Thomas van Groningen reageert op de fusie tussen RTL en Talpa: "Politiek kijkt er met zorgen naar." Van Groningen verwacht dat er Kamervragen gesteld gaan worden, maar het is de vraag of de politiek dit tegen kan houden. Daarnaast is volgens hem de tijd van miljoenencontracten voorbij, helaas voor Wilfred.

Bekijk het fragment uit De Oranjezomer hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van De Oranjezomer terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Thomas van Groningen in De Oranjezomer over fusie RTL en Talpa: "Politiek kijkt met zorgen" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier