Tony Junior in Humberto over De Bachelor en ex-vriendin: "Met Maan heb ik liefde gekend"

Tony Junior in Humberto over De Bachelor en ex-vriendin: "Met Maan heb ik liefde gekend"

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Humberto van dinsdag 22 juni. Je kunt ook de hele uitzending van Humberto van 22 juni terugkijken bij Gids.tv.

Tony Junior, de nieuwe Bachelor, is met een harem aan vrouwen een tijd geleden vetrokken om daaruit een droomvrouw te kiezen. "Ik vind het een ontzettend mooi moment om nu iemand te vinden", aldus de begeerde vrijgezel. Hij heeft ook meteen zijn ex-vriendin op de hoogte gesteld van dit avontuur.

Tony Junior in <em>Humberto</em> over <em>De Bachelor</em> en ex-vriendin: &quot;Met Maan heb ik liefde gekend&quot; Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Humberto van dinsdag 22 juni. Je kunt ook de hele uitzending van Humberto van 22 juni terugkijken bij Gids.tv. Tony Junior, de nieuwe Bachelor, is met een harem aan vrouwen een tijd geleden vetrokken om daaruit een droomvrouw te kiezen. "Ik vind het een ontzettend mooi moment om nu iemand te vinden", aldus de begeerde vrijgezel. Hij heeft ook meteen zijn ex-vriendin op de hoogte gesteld van dit avontuur. MaanTony heeft er een mooie relatie opzitten waardoor hij graag opnieuw de liefde wil vinden: "Met Maan heb ik liefde gekend", laat hij weten. Maan was dan ook de eerste die Tony belde nadat hij hoorde dat hij De Bachelor zou worden. Ze reageerde meteen heel liefdevol: "Ik hoop dat je de Tony laat zien, die ik drie jaar gekend heb." Bekijk het fragment uit Humberto hierboven. De Bachelor is vanaf 24 juni te zien op Videoland. Je kunt de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Tony Junior in Humberto over De Bachelor en ex-vriendin: "Met Maan heb ik liefde gekend"

Maan
Tony heeft er een mooie relatie opzitten waardoor hij graag opnieuw de liefde wil vinden: "Met Maan heb ik liefde gekend", laat hij weten. Maan was dan ook de eerste die Tony belde nadat hij hoorde dat hij De Bachelor zou worden. Ze reageerde meteen heel liefdevol: "Ik hoop dat je de Tony laat zien, die ik drie jaar gekend heb."

Bekijk het fragment uit Humberto hierboven. De Bachelor is vanaf 24 juni te zien op Videoland. Je kunt de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Tony Junior in Humberto over De Bachelor en ex-vriendin: "Met Maan heb ik liefde gekend" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier