NOS EK Voetbal Slowakije - Spanje eerste helft gemist? Bekijk hier de hele uitzending

NOS EK Voetbal Slowakije - Spanje eerste helft gemist? Bekijk hier de hele uitzending

NOS EK Voetbal Slowakije - Spanje eerste helft gemist? Bekijk hier de hele uitzending Voorbeschouwing en om 18:00 uur live verslag van Slowakije - Spanje vanuit Sevilla, Spanje, op NPO 1. Tegelijkertijd is op NPO 2 het duel Zweden - Polen te zien. Groep EDe ontknoping in Groep E op het EK voetbal lijkt een spannende te worden. Alle vier de ploegen kunnen nog doorgaan. ZwedenZweden staat er het beste voor met 4 punten uit twee duels. Een gelijkspel is voldoende om door te gaan. De winnaar van Slowakije - Spanje gaat ook sowieso door naar de volgende ronde. GelijkspelSlowakije heeft aan een gelijkspel ook genoeg om door te gaan naar de achtste finales. Spanje is in dat geval uitgeschakeld. Bekijk ook het complete speelschema van het EK 2021 of bekijk het beste van het EK voetbal.
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de uitzending hier op NPO.
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste maand gratis. Klik hier.

Voorbeschouwing en om 18:00 uur live verslag van Slowakije - Spanje vanuit Sevilla, Spanje, op NPO 1. Tegelijkertijd is op NPO 2 het duel Zweden - Polen te zien.

Groep E
De ontknoping in Groep E op het EK voetbal lijkt een spannende te worden. Alle vier de ploegen kunnen nog doorgaan.

Zweden
Zweden staat er het beste voor met 4 punten uit twee duels. Een gelijkspel is voldoende om door te gaan. De winnaar van Slowakije - Spanje gaat ook sowieso door naar de volgende ronde.

Gelijkspel
Slowakije heeft aan een gelijkspel ook genoeg om door te gaan naar de achtste finales. Spanje is in dat geval uitgeschakeld.

Bekijk ook het complete speelschema van het EK 2021 of bekijk het beste van het EK voetbal.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op NOS EK Voetbal Slowakije - Spanje eerste helft gemist? Bekijk hier de hele uitzending of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier