NOS EK Voetbal Portugal - Frankrijk eerste helft gemist? Bekijk hier de hele uitzending

NOS EK Voetbal Portugal - Frankrijk eerste helft gemist? Bekijk hier de hele uitzending

NOS EK Voetbal Portugal - Frankrijk eerste helft gemist? Bekijk hier de hele uitzending Vanaf 20:25 uur de voorbeschouwing en om 21:00 uur live verslag van Portugal - Frankrijk vanuit Boedapest, Hongarije, op NPO 1. Tegelijkertijd is op NPO 3 Duitsland - Hongarije te zien. SpannendDe ontknoping in Groep F is razend spannend. Ook Hongarije kan nog door in deze poule des doods. StandNa twee speelronden gaat Frankrijk aan de leiding met 4 punten. Duitsland en Portugal volgen met 3 punten. Hongarije heeft er 1. WinnaarDe winnaar van Portugal - Frankrijk gaat sowieso door. Bij een gelijkspel is Portugal afhankelijk van het resultaat bij Duitsland - Hongarije. Bekijk ook het complete speelschema van het EK 2021 of bekijk het beste van het EK voetbal.
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de uitzending hier op NPO.
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste maand gratis. Klik hier.

Vanaf 20:25 uur de voorbeschouwing en om 21:00 uur live verslag van Portugal - Frankrijk vanuit Boedapest, Hongarije, op NPO 1. Tegelijkertijd is op NPO 3 Duitsland - Hongarije te zien.

Spannend
De ontknoping in Groep F is razend spannend. Ook Hongarije kan nog door in deze poule des doods.

Stand
Na twee speelronden gaat Frankrijk aan de leiding met 4 punten. Duitsland en Portugal volgen met 3 punten. Hongarije heeft er 1.

Winnaar
De winnaar van Portugal - Frankrijk gaat sowieso door. Bij een gelijkspel is Portugal afhankelijk van het resultaat bij Duitsland - Hongarije.

Bekijk ook het complete speelschema van het EK 2021 of bekijk het beste van het EK voetbal.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op NOS EK Voetbal Portugal - Frankrijk eerste helft gemist? Bekijk hier de hele uitzending of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier