Marcel van Roosmalen dist VI-mannen in rap: "René van der Gijp is zelf lijp"

Marcel van Roosmalen dist VI-mannen in rap: "René van der Gijp is zelf lijp"

De nog altijd optimistische Marcel van Roosmalen besloot het dinsdagavond op nogal sarcastische wijze te hebben over de documentaire over Memphis Depay. Daarbij moesten ook de heren van VI het ontgelden in een speciale rap: "René van der Gijp is zelf lijp."

Hieronder zie je een fragment uit de late editie van De Oranjezomer van dinsdag 22 juni. Je kunt ook de hele uitzending van De Oranjezomer terugkijken bij Gids.tv.

<em>Marcel van Roosmalen</em> dist <em>VI</em>-mannen in rap: &quot;René van der Gijp is zelf lijp&quot; De nog altijd optimistische Marcel van Roosmalen besloot het dinsdagavond op nogal sarcastische wijze te hebben over de documentaire over Memphis Depay. Daarbij moesten ook de heren van VI het ontgelden in een speciale rap: "René van der Gijp is zelf lijp." Hieronder zie je een fragment uit de late editie van De Oranjezomer van dinsdag 22 juni. Je kunt ook de hele uitzending van De Oranjezomer terugkijken bij Gids.tv. "Focking ziek"Van Roosmalen begint zijn column door te zeggen dat hij nu weet waar Memphis Depay vandaan komt. Daarmee lijkt hij hem al zijn zonden te vergeven, en bezigt Van Roosmalen zelfs het taalgebruik dat voor Memphis zo normaal is: "Echt focking ziek!" Aan het eind van zijn column rapt Van Roosmalen er op los en dat kunnen de heren van De Oranjezomer wel waarderen. Bekijk het fragment uit De Oranjezomer hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van De Oranjezomer terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.
TV :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

"Focking ziek"
Van Roosmalen begint zijn column door te zeggen dat hij nu weet waar Memphis Depay vandaan komt. Daarmee lijkt hij hem al zijn zonden te vergeven, en bezigt Van Roosmalen zelfs het taalgebruik dat voor Memphis zo normaal is: "Echt focking ziek!" Aan het eind van zijn column rapt Van Roosmalen er op los en dat kunnen de heren van De Oranjezomer wel waarderen.

Bekijk het fragment uit De Oranjezomer hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van De Oranjezomer terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Marcel van Roosmalen dist VI-mannen in rap: "René van der Gijp is zelf lijp" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier