Johan Derksen in De Oranjezomer: "Als je je grote bek houdt, kom je nooit in een column"

Johan Derksen in De Oranjezomer: "Als je je grote bek houdt, kom je nooit in een column"

Hieronder zie je een fragment uit de late editie van De Oranjezomer van dinsdag 22 juni. Je kunt ook de hele uitzending van De Oranjezomer terugkijken bij Gids.tv.

Johan Derksen in <em>De Oranjezomer</em>: &quot;Als je je grote bek houdt, kom je nooit in een column&quot; Hieronder zie je een fragment uit de late editie van De Oranjezomer van dinsdag 22 juni. Je kunt ook de hele uitzending van De Oranjezomer terugkijken bij Gids.tv. De heren van De Oranjezomer hebben weer eens op de teentjes getrapt van "semi-intellectueel Nederland", zoals Johan Derksen de redactie en lezers van de Volkskrant omschrijft. In een column in die krant wordt Derksen namelijk met de grond gelijk gemaakt - maar de analist trekt zich er niets van aan. "Als je je grote bek houdt, kom je niet in een column," aldus Derksen - iets waar hij zich duidelijk niet druk om maakt. Bekijk het fragment uit De Oranjezomer hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van De Oranjezomer terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.
TV :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

De heren van De Oranjezomer hebben weer eens op de teentjes getrapt van "semi-intellectueel Nederland", zoals Johan Derksen de redactie en lezers van de Volkskrant omschrijft. In een column in die krant wordt Derksen namelijk met de grond gelijk gemaakt - maar de analist trekt zich er niets van aan. "Als je je grote bek houdt, kom je niet in een column," aldus Derksen - iets waar hij zich duidelijk niet druk om maakt.

Bekijk het fragment uit De Oranjezomer hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van De Oranjezomer terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Johan Derksen in De Oranjezomer: "Als je je grote bek houdt, kom je nooit in een column" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier