Dick Advocaat geniet van Louis van Gaal op tv: "Hij bepaalt zelf wat er gebeurt"

Dick Advocaat geniet van Louis van Gaal op tv: "Hij bepaalt zelf wat er gebeurt"

De heren van De Oranjezomer sneden dinsdagavond ook hun favoriete onderwerp nog even aan: Louis van Gaal. Ook Dick Advocaat moet beamen dat hij geniet van Van Gaal op televisie: "Hij bepaalt zelf wat er gebeurt."

Hieronder zie je een fragment uit de late editie van De Oranjezomer van dinsdag 22 juni. Je kunt ook de hele uitzending van De Oranjezomer terugkijken bij Gids.tv.

<em>Dick Advocaat</em> geniet van <em>Louis van Gaal</em> op tv: &quot;Hij bepaalt zelf wat er gebeurt&quot; De heren van De Oranjezomer sneden dinsdagavond ook hun favoriete onderwerp nog even aan: Louis van Gaal. Ook Dick Advocaat moet beamen dat hij geniet van Van Gaal op televisie: "Hij bepaalt zelf wat er gebeurt." Hieronder zie je een fragment uit de late editie van De Oranjezomer van dinsdag 22 juni. Je kunt ook de hele uitzending van De Oranjezomer terugkijken bij Gids.tv. Raar gaan doenUiteraard begint Advocaat met te zeggen dat hij veel respect heeft voor de trainer Van Gaal, omdat hij ontzettend veel prijzen heeft gewonnen. Maar het gedrag van Van Gaal leidt natuurlijk tot de nodige hilariteit. Volgens René van der Gijp is hij "een beetje raar gaan doen" toen hij trainer werd - als speler was er niks mis mee. Bekijk het fragment uit De Oranjezomer hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van De Oranjezomer terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.
TV :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Raar gaan doen
Uiteraard begint Advocaat met te zeggen dat hij veel respect heeft voor de trainer Van Gaal, omdat hij ontzettend veel prijzen heeft gewonnen. Maar het gedrag van Van Gaal leidt natuurlijk tot de nodige hilariteit. Volgens René van der Gijp is hij "een beetje raar gaan doen" toen hij trainer werd - als speler was er niks mis mee.

Bekijk het fragment uit De Oranjezomer hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van De Oranjezomer terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Dick Advocaat geniet van Louis van Gaal op tv: "Hij bepaalt zelf wat er gebeurt" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier