ZIEN: naakte man dringt bewoond huis Bel Air binnen en doodt parkieten

ZIEN: naakte man dringt bewoond huis Bel Air binnen en doodt parkieten

Een inwoner van het Amerikaanse Bel Air (Californië) keek raar op toen er ineens een half ontklede man in zijn woning verscheen. Die negeerde zijn oproep het huis te verlaten, liep vervolgens zelfs naakt door het zwembad en vermoordde twee parkieten. Pas na 45 minuten maakte de politie een einde aan de nachtmerrie: de indringer werd gearresteerd en afgevoerd. Bekijk de onthutsende beelden hieronder.

ZIEN: naakte man dringt bewoond huis <em>Bel Air</em> binnen en doodt parkieten Een inwoner van het Amerikaanse Bel Air (Californië) keek raar op toen er ineens een half ontklede man in zijn woning verscheen. Die negeerde zijn oproep het huis te verlaten, liep vervolgens zelfs naakt door het zwembad en vermoordde twee parkieten. Pas na 45 minuten maakte de politie een einde aan de nachtmerrie: de indringer werd gearresteerd en afgevoerd. Bekijk de onthutsende beelden hieronder. Bekijk ook Zien: Viral Haarlemse kat Yohji gaat de hele wereld over Bekijk deze video » Bijzondere beelden: Olifant steelt voedsel uit keuken in Thailand Bekijk deze video »
Viral :
ZIEN: naakte man dringt bewoond huis Bel Air binnen en doodt parkieten


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op ZIEN: naakte man dringt bewoond huis Bel Air binnen en doodt parkieten of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV