Video: Frankrijk wordt 'geel', met deze regels voor toeristen

Video: Frankrijk wordt 'geel', met deze regels voor toeristen

Nederlanders die een vakantie naar Frankrijk gepland hebben kunnen hun hart ophalen: het land gaat namelijk donderdag van kleurcode oranje naar geel. "Het aantal besmettingen daar is flink aan het dalen en tegelijkertijd loopt het aantal vaccinaties heel erg op", aldus Frankrijk-correspondent Frank Renout.

Nieuwe regels
Net als in Nederland kan weer veel: "Bijna alle regels zijn versoepeld. De horeca is open, je kunt cafés in, restaurants in, op terrassen zitten. Musea zijn weer open, er worden weer concerten gegeven. En Frankrijk heeft zelf de grenzen ook alweer geopend voor toeristen. Er zijn wel nieuwe regels voor reizen." Wat die regels zijn zie je hieronder, in de video van NPO Radio 1.

Video: Frankrijk wordt <em>'geel'</em>, met deze regels voor toeristen Nederlanders die een vakantie naar Frankrijk gepland hebben kunnen hun hart ophalen: het land gaat namelijk donderdag van kleurcode oranje naar geel. "Het aantal besmettingen daar is flink aan het dalen en tegelijkertijd loopt het aantal vaccinaties heel erg op", aldus Frankrijk-correspondent Frank Renout. Nieuwe regelsNet als in Nederland kan weer veel: "Bijna alle regels zijn versoepeld. De horeca is open, je kunt cafés in, restaurants in, op terrassen zitten. Musea zijn weer open, er worden weer concerten gegeven. En Frankrijk heeft zelf de grenzen ook alweer geopend voor toeristen. Er zijn wel nieuwe regels voor reizen." Wat die regels zijn zie je hieronder, in de video van NPO Radio 1. Bekijk ook Video: wanneer gaat het coronapaspoort in? Bekijk deze video »
Nieuws :
Video: Frankrijk wordt 'geel', met deze regels voor toeristen


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Video: Frankrijk wordt 'geel', met deze regels voor toeristen of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier