Trailer: Die Hard 2 met Bruce Willis woensdag te zien bij Veronica

Trailer: Die Hard 2 met Bruce Willis woensdag te zien bij Veronica

In de tweede Die Hard-film neemt actieheld John McClane het weer op tegen een bende terroristen. Dit keer slaan de criminelen toe op een luchthaven. Bruce Willis kruipt hierin opnieuw in de huid van actieheld John McClane. Bekijk de trailer van Die Hard 2 hieronder.

Die Hard 2 is vanavond, woensdag 23 juni, om 20:30 uur te zien bij Veronica. Je kunt Die Hard 2 streamen via ondermeer Disney+.

Trailer: <em>Die Hard 2</em> met <em>Bruce Willis</em> woensdag te zien bij Veronica In de tweede Die Hard-film neemt actieheld John McClane het weer op tegen een bende terroristen. Dit keer slaan de criminelen toe op een luchthaven. Bruce Willis kruipt hierin opnieuw in de huid van actieheld John McClane. Bekijk de trailer van Die Hard 2 hieronder. Die Hard 2 is vanavond, woensdag 23 juni, om 20:30 uur te zien bij Veronica. Je kunt Die Hard 2 streamen via ondermeer Disney+. Bekijk ook Bekijk de trailer van A Classic Horror Story: vanaf 14 juli te zien op Netflix Bekijk deze video » Bekijk trailer Peter Rabbit 2: The Runaway: nu te zien in de bioscoop Bekijk deze video »
Trailer :
Trailer: Die Hard 2 met Bruce Willis woensdag te zien bij Veronica


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Trailer: Die Hard 2 met Bruce Willis woensdag te zien bij Veronica of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV