Video: Duizend aanmeldingen van Nederlanders die de ruimte in willen gaan (NOS)

Video: Duizend aanmeldingen van Nederlanders die de ruimte in willen gaan (NOS)

Er hebben bijna 23.000 mensen vanuit heel Europa zich aangemeld om naar de ruimte te gaan. Een op de vier mensen was vrouw. ESA laat weten dat 1000 mensen uit Nederland zich hebben aangemeld. "Op dit moment zijn er zeven Europese astronauten, maar die gaan straks met pensioen. Daardoor komt er plek vrij voor vier tot zes nieuwe. De kandidaten moeten een masterdiploma hebben in een exact vak, vloeiend Engels kunnen spreken en niet ouder dan 50 jaar zijn", schrijft NOS bij de video op Instagram.

Video: Duizend aanmeldingen van Nederlanders die de ruimte in willen gaan (NOS) Er hebben bijna 23.000 mensen vanuit heel Europa zich aangemeld om naar de ruimte te gaan. Een op de vier mensen was vrouw. ESA laat weten dat 1000 mensen uit Nederland zich hebben aangemeld. "Op dit moment zijn er zeven Europese astronauten, maar die gaan straks met pensioen. Daardoor komt er plek vrij voor vier tot zes nieuwe. De kandidaten moeten een masterdiploma hebben in een exact vak, vloeiend Engels kunnen spreken en niet ouder dan 50 jaar zijn", schrijft NOS bij de video op Instagram. Bekijk ook Video: Jan Joost van Gangelen breekt in tijdens interview De Oranjezomer Bekijk deze video » MBO en hoger onderwijs geven na zomervakantie waarschijnlijk weer fysiek onderwijs (video) Bekijk deze video »


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Video: Duizend aanmeldingen van Nederlanders die de ruimte in willen gaan (NOS) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier