Zien: BLCKBX over vaccinatie waarheid: “Waar is het bewijs dat vaccineren werkt?”

Zien: BLCKBX over vaccinatie waarheid: “Waar is het bewijs dat vaccineren werkt?”

“Vaccineren werkt” zei Minister van VWS Hugo de Jonge in de kamer. Hij doet hiermee een stevige claim waarmee hij suggereert dat de terugloop van kwetsbare patiënten in de ziekenhuizen het gevolg zijn van de vaccinatiestrategie. Maar is dat zo? "Waar is het bewijs dat vaccineren werkt?", vraagt Statisticus Ir. F. Lahr aan Hugo De Jonge in de BLCKBX-video hieronder.

Lees verder onder de video.

Zien: BLCKBX over vaccinatie waarheid: “Waar is het bewijs dat vaccineren werkt?” “Vaccineren werkt” zei Minister van VWS Hugo de Jonge in de kamer. Hij doet hiermee een stevige claim waarmee hij suggereert dat de terugloop van kwetsbare patiënten in de ziekenhuizen het gevolg zijn van de vaccinatiestrategie. Maar is dat zo? "Waar is het bewijs dat vaccineren werkt?", vraagt Statisticus Ir. F. Lahr aan Hugo De Jonge in de BLCKBX-video hieronder. Lees verder onder de video. Kritische kijk"De overledenen waren al aan het dalen voordat er gevaccineerd werd", zegt Statisticus Ir. F. Lahr in de video hierboven. (zie bij 8:00 minuten de grafiek) BLCKBX-presentator Flavio Pasquino bespreekt het met ingenieur en statisticus Fritsander Lahr die al sinds het begin van de corona crisis scherp in de wedstrijd zit en de cijfers kritisch volgt en beoordeeld. Bekijk ook Op1 gemist? Willem Engel in discussie met Ab Osterhaus: "U mag niet liegen!" Bekijk deze video » Jinek gemist? Peter R. de Vries over avondklok: "Merk dat veel mensen gemengde gevoelens hebben" Bekijk deze video »
Nieuws :
Zien: BLCKBX over vaccinatie waarheid: “Waar is het bewijs dat vaccineren werkt?”

Kritische kijk
"De overledenen waren al aan het dalen voordat er gevaccineerd werd", zegt Statisticus Ir. F. Lahr in de video hierboven. (zie bij 8:00 minuten de grafiek) BLCKBX-presentator Flavio Pasquino bespreekt het met ingenieur en statisticus Fritsander Lahr die al sinds het begin van de corona crisis scherp in de wedstrijd zit en de cijfers kritisch volgt en beoordeeld.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Zien: BLCKBX over vaccinatie waarheid: “Waar is het bewijs dat vaccineren werkt?” of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier