Trailer: The Wedding Do Over nu te zien bij Videoland

Trailer: The Wedding Do Over nu te zien bij Videoland

The Wedding Do Over is nu te zien bij Videoland. De film gaat over huwelijksplanner Abby. Zij is gespecialiseerd in 'tweedekansbruiloften'. Abby helpt haar nicht Emily, die haar bruiloft met echtgenoot Dan nog eens dunnetjes wil over doen.

Tweede kans met ex?
Maar daarbij moet Abby samenwerken met haar ex, Peter, die de broer is van Dan.Ze groeien weer naar elkaar toe en Abby vraagt zich af of ze hun relatie niet toch weer een kans moet geven. Krijgen Abby en Peter ook een tweede kans? The Wedding Do Over is een Amerikaanse romantische film uit het jaar 2018. Met Nicole Gale Anderson, Parker Young en Carolyn Hennesy in de hoofdrol.

Bekijk een kort fragment uit de film in de Videoland-Instagrampost hieronder. The Wedding Do Over is nu te zien bij Videoland.

Trailer: <em>The Wedding Do Over</em> nu te zien bij <em>Videoland</em> The Wedding Do Over is nu te zien bij Videoland. De film gaat over huwelijksplanner Abby. Zij is gespecialiseerd in 'tweedekansbruiloften'. Abby helpt haar nicht Emily, die haar bruiloft met echtgenoot Dan nog eens dunnetjes wil over doen. Tweede kans met ex?Maar daarbij moet Abby samenwerken met haar ex, Peter, die de broer is van Dan.Ze groeien weer naar elkaar toe en Abby vraagt zich af of ze hun relatie niet toch weer een kans moet geven. Krijgen Abby en Peter ook een tweede kans? The Wedding Do Over is een Amerikaanse romantische film uit het jaar 2018. Met Nicole Gale Anderson, Parker Young en Carolyn Hennesy in de hoofdrol. Bekijk een kort fragment uit de film in de Videoland-Instagrampost hieronder. The Wedding Do Over is nu te zien bij Videoland. Bekijk ook John de Mol reageert op fusie met RTL: "Meer financiële draagkracht" (video) Bekijk deze video » Maan moest wennen aan Tony Junior als bachelor: "Ik gun je het allerbeste" (Shownieuws) Bekijk deze video »


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Trailer: The Wedding Do Over nu te zien bij Videoland of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier