Monica Geuze bang in dierenasiel: "Ze zitten toch wel achter een hekje?" (Like Monica)

Monica Geuze bang in dierenasiel: "Ze zitten toch wel achter een hekje?" (Like Monica)

In de trailer voor het tweede seizoen van Like Monica is te zien dat Monica Geuze en Robbert Kroese bezig zijn met hun verhuizing. Bij een gezin hoort ook een diertje moet Monica gedacht hebben. In de promo van een nieuwe aflevering is te zien dat Monica en Robbert samen op zoek zijn in een dierenasiel, maar een harig huisgenootje vinden is geen kattenpis. Bekijk het fragment van Like Monica hieronder.

Het tweede seizoen van Like Monica is vanaf 9 juni te zien op Videoland.

<em>Monica Geuze</em> bang in dierenasiel: &quot;Ze zitten toch wel achter een hekje?&quot; (Like Monica) In de trailer voor het tweede seizoen van Like Monica is te zien dat Monica Geuze en Robbert Kroese bezig zijn met hun verhuizing. Bij een gezin hoort ook een diertje moet Monica gedacht hebben. In de promo van een nieuwe aflevering is te zien dat Monica en Robbert samen op zoek zijn in een dierenasiel, maar een harig huisgenootje vinden is geen kattenpis. Bekijk het fragment van Like Monica hieronder. Het tweede seizoen van Like Monica is vanaf 9 juni te zien op Videoland. Bekijk ook Bekijk hier de trailer van het tweede seizoen van Like Monica Bekijk deze video » Monica Geuze in RTL Boulevard over partner in realityserie: "Hij is nog geen fan van de camera" Bekijk deze video »


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Monica Geuze bang in dierenasiel: "Ze zitten toch wel achter een hekje?" (Like Monica) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier