WNL: Stadion in München krijgt niet de regenboog kleuren tijdens EK

WNL: Stadion in München krijgt niet de regenboog kleuren tijdens EK

De Allianz Arena in München mag niet oplichten in de kleuren van de regenboog tijdens de EK-wedstrijd tussen Duitsland en Hongarije. Dat heeft de UEFA verboden. Het zou een politiek statement zijn, wat tegen de regels van de voetbalbond is. Op andere dagen is het wel toegestaan. Bekijk de WNL-video hieronder.

WNL: Stadion in <em>München</em> krijgt niet de regenboog kleuren tijdens EK De Allianz Arena in München mag niet oplichten in de kleuren van de regenboog tijdens de EK-wedstrijd tussen Duitsland en Hongarije. Dat heeft de UEFA verboden. Het zou een politiek statement zijn, wat tegen de regels van de voetbalbond is. Op andere dagen is het wel toegestaan. Bekijk de WNL-video hieronder. Bekijk ook Fatima Moreiro over statement Oranje in Hongarije: "Waarom is hier niet allang over gesproken?" Bekijk deze video » Johan in De Oranjezomer over Frank de Boer: "Leeft in klein wereldje bestaande uit leren bal" Bekijk deze video »
Nieuws :
WNL: Stadion in München krijgt niet de regenboog kleuren tijdens EK


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op WNL: Stadion in München krijgt niet de regenboog kleuren tijdens EK of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier