Zien: debat met Geert Wilders escaleert, "Sigrid Kaag sympathiseert met IS-terroristen"

Zien: debat met Geert Wilders escaleert, "Sigrid Kaag sympathiseert met IS-terroristen"

Vandaag wordt er in de Tweede Kamer gedebatteerd over weer een mislukte formatiepoging. Geert Wilders gaat er meteen met gestrekt been in en maakt iedereen met de grond gelijk, dus ook D66-lijsttrekker Sigrid Kaag - die volgens hem met IS-terroristen sympathiseert.

Lees verder onder de video.

Zien: debat met <em>Geert Wilders</em> escaleert, &quot;<em>Sigrid Kaag</em> sympathiseert met IS-terroristen&quot; Vandaag wordt er in de Tweede Kamer gedebatteerd over weer een mislukte formatiepoging. Geert Wilders gaat er meteen met gestrekt been in en maakt iedereen met de grond gelijk, dus ook D66-lijsttrekker Sigrid Kaag - die volgens hem met IS-terroristen sympathiseert. Lees verder onder de video. VerachtelijkVervolgens krijgt Wilders een aantal Kamerleden over zich heen, onder wie Mark Rutte (VVD) en Wopke Hoekstra (CDA). Ook Kaag staat briesend bij de interruptiemicrofoon om de woorden van Wilders als "verachtelijk" te bestempelen. Wanneer Wilders Kaag van repliek wil dienen, is de lijsttrekker van D66 plotseling verdwenen uit de Tweede Kamer, maar ze is net op tijd terug om te horen dat Wilders haar daden ook verachtelijk vindt. Bekijk het debat met Geert Wilders hierboven. Bekijk ook Tweet van Geert Wilders zorgt voor woede: "Gevaarlijk om dit de wereld in te slingeren" Bekijk deze video » Video: Geert Wilders reageert op beschuldigingen Dion Graus Bekijk deze video »
Politiek :
Zien: debat met Geert Wilders escaleert, "Sigrid Kaag sympathiseert met IS-terroristen"

Verachtelijk
Vervolgens krijgt Wilders een aantal Kamerleden over zich heen, onder wie Mark Rutte (VVD) en Wopke Hoekstra (CDA). Ook Kaag staat briesend bij de interruptiemicrofoon om de woorden van Wilders als "verachtelijk" te bestempelen. Wanneer Wilders Kaag van repliek wil dienen, is de lijsttrekker van D66 plotseling verdwenen uit de Tweede Kamer, maar ze is net op tijd terug om te horen dat Wilders haar daden ook verachtelijk vindt.

Bekijk het debat met Geert Wilders hierboven.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Zien: debat met Geert Wilders escaleert, "Sigrid Kaag sympathiseert met IS-terroristen" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV