Bekijk de trailer van Sky Rojo 2: vanaf 23 juli te zien op Netflix

Bekijk de trailer van Sky Rojo 2: vanaf 23 juli te zien op Netflix

In Sky Rojo vermoorden de prostituees Coral, Wendy en Gina hun gewelddadige pooier. Zijn handlangers zijn razend willen het trio straffen, maar die blijven daar natuurlijk niet op wachten… Coral, Wendy en Gina vertrekken op een spannende, gewelddadige roadtrip terwijl ze uit de klauwen van Moisés en Christian proberen te blijven. Bekijk de trailer van Sky Rojo 2 hieronder.

Sky Rojo 2 is vanaf 23 juli te zien op Netflix.

Bekijk de trailer van <em>Sky Rojo 2</em>: vanaf 23 juli te zien op Netflix In Sky Rojo vermoorden de prostituees Coral, Wendy en Gina hun gewelddadige pooier. Zijn handlangers zijn razend willen het trio straffen, maar die blijven daar natuurlijk niet op wachten… Coral, Wendy en Gina vertrekken op een spannende, gewelddadige roadtrip terwijl ze uit de klauwen van Moisés en Christian proberen te blijven. Bekijk de trailer van Sky Rojo 2 hieronder. Sky Rojo 2 is vanaf 23 juli te zien op Netflix. Bekijk ook Bekijk trailer Robin de roodborst: vanaf 27 november te zien op Netflix Bekijk deze video » Zien: Jim Bakkum speelt in work-out video van Yolanthe Cabau Bekijk deze video »
Serie :
Bekijk de trailer van Sky Rojo 2: vanaf 23 juli te zien op Netflix


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Bekijk de trailer van Sky Rojo 2: vanaf 23 juli te zien op Netflix of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier