Live stream Duitsland - Hongarije (EK voetbal, groep F)

Live stream Duitsland - Hongarije (EK voetbal, groep F)

Kijk woensdag 23 juni vanaf 21.00 uur LIVE naar Duitsland - Hongarije via de livestream hierboven.

Woensdag spelen Duitsland en Hongarije tegen elkaar op het EK voetbal. De wedstrijd wordt uitgezonden op NPO 1 en is te zien op de livestream hierboven.

Lees hier waar je Duitsland - Hongarije op tv kunt kijken.

Samenvatting en hoogtepunten Duitsland - Hongarije

De hoogtepunten vind je op Gids.tv vanaf het begin van de wedstrijd. De samenvatting hieronder is direct na de wedstrijd op Gids.tv te bekijken.

Duitsland - Hongarije is woensdag 23 juni vanaf 21.00 uur te zien op NPO 1 en via deze livestream. De samenvatting en hoogtepunten van de wedstrijd komen online bij Gids.tv.

Live stream <em>Duitsland - Hongarije</em> (EK voetbal, groep F) Kijk woensdag 23 juni vanaf 21.00 uur LIVE naar Duitsland - Hongarije via de livestream hierboven. Woensdag spelen Duitsland en Hongarije tegen elkaar op het EK voetbal. De wedstrijd wordt uitgezonden op NPO 1 en is te zien op de livestream hierboven. Lees hier waar je Duitsland - Hongarije op tv kunt kijken. Samenvatting en hoogtepunten Duitsland - Hongarije De hoogtepunten vind je op Gids.tv vanaf het begin van de wedstrijd. De samenvatting hieronder is direct na de wedstrijd op Gids.tv te bekijken. Samenvatting Duitsland - Hongarije (EK voetbal, groep F) Bekijk deze video » Duitsland - Hongarije is woensdag 23 juni vanaf 21.00 uur te zien op NPO 1 en via deze livestream. De samenvatting en hoogtepunten van de wedstrijd komen online bij Gids.tv.
Live :
Live stream Duitsland - Hongarije (EK voetbal, groep F)


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Live stream Duitsland - Hongarije (EK voetbal, groep F) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier