Video: Kraantje Pappie maakt geen vader-dochter liedje voor kleine Maeve

Video: Kraantje Pappie maakt geen vader-dochter liedje voor kleine Maeve

Kraantje Pappie is 10 februari 2021 vader geworden van zijn dochter Maeve Celine. In de onderstaande video vertelt de artiest over het vaderschap: "Het is het allermooiste cadeautje dat je kunt krijgen. Een baby kost wel veel energie. Het is de eerste dus het is nieuw", vertelt Kraantje met een trotse blik.

Lied voor z'n dochter
Waar hij nog niet over uit is, is een vader-dochter liedje: "Ik weet niet of ik een vader-dochter liedje moet maken hoor. Het is allemaal zo zoet. Ik ben daar nog niet uit." Zie hieronder een foto van Kraantje Pappie met Maeve, en daaronder de RTL Boulevard-video met het gesprek.

Video: <em>Kraantje Pappie</em> maakt geen vader-dochter liedje voor kleine <em>Maeve</em> Kraantje Pappie is 10 februari 2021 vader geworden van zijn dochter Maeve Celine. In de onderstaande video vertelt de artiest over het vaderschap: "Het is het allermooiste cadeautje dat je kunt krijgen. Een baby kost wel veel energie. Het is de eerste dus het is nieuw", vertelt Kraantje met een trotse blik. Lied voor z'n dochterWaar hij nog niet over uit is, is een vader-dochter liedje: "Ik weet niet of ik een vader-dochter liedje moet maken hoor. Het is allemaal zo zoet. Ik ben daar nog niet uit." Zie hieronder een foto van Kraantje Pappie met Maeve, en daaronder de RTL Boulevard-video met het gesprek. Bekijk ook Zien: Simon Keizer 'verleidt' Kraantje Pappie tijdens Backstreet Boys-optreden (The Streamers) Bekijk deze video » Zien: Rapper Kraantje Pappie geeft eerlijk toe dat vaderschap niet makkelijk is Bekijk deze video »


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Video: Kraantje Pappie maakt geen vader-dochter liedje voor kleine Maeve of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier