Zien: dit zoekt Tony Junior in zijn ideale vrouw (The Bachelor)

Zien: dit zoekt Tony Junior in zijn ideale vrouw (The Bachelor)

Het programma 'The Bachelor' met Tony Junior in de hoofdrol gaat morgen van start bij Videoland. Aan presentator Rick Brandsteder onthult de dj waar hij nu eigenlijk naar op zoek is in zijn ideale vrouw.

Zien: dit zoekt <em>Tony Junior</em> in zijn ideale vrouw (The Bachelor) Het programma 'The Bachelor' met Tony Junior in de hoofdrol gaat morgen van start bij Videoland. Aan presentator Rick Brandsteder onthult de dj waar hij nu eigenlijk naar op zoek is in zijn ideale vrouw. Geen feesten meerTony zoekt een vrouw met levenservaring en iemand wie een doel heeft in het leven. De tijd van feesten is voorbij, volgens de dj, en hij wil het liefst iemand vinden waar hij honderd mee kan worden. De Bachelor is vanaf 24 juni te zien op Videoland. Je kunt de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Maan moest wennen aan Tony Junior als bachelor: "Ik gun je het allerbeste" (Shownieuws) Bekijk deze video » ZIEN: Tony Junior heeft Jolijn hoog zitten door mysterieus cadeau Bekijk deze video »
TV :
Zien: dit zoekt Tony Junior in zijn ideale vrouw (The Bachelor)

Geen feesten meer
Tony zoekt een vrouw met levenservaring en iemand wie een doel heeft in het leven. De tijd van feesten is voorbij, volgens de dj, en hij wil het liefst iemand vinden waar hij honderd mee kan worden.

De Bachelor is vanaf 24 juni te zien op Videoland. Je kunt de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Zien: dit zoekt Tony Junior in zijn ideale vrouw (The Bachelor) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier